Benoeming nieuwe directeur Driestar Lekkerkerk

Benoeming Rutger van den Belt tot directeur Driestar Lekkerkerk

Met ingang van 1 januari 2025 is Rutger van den Belt de nieuwe directeur van Driestar Lekkerkerk. Op dit moment is hij adjunct-directeur vmbo-gt3, 4 op Driestar Gouda PrO vmbo. Hij begon zijn onderwijsloopbaan als docent Handel & Verkoop, economie en Economie & Ondernemen. Voor dat vak is hij ook betrokken bij het werk van de vaststellingscommissie van de eindexamens.

 

Leendert van der Ham, lid van het College van Bestuur, ziet in de nieuwbenoemde directeur een betrokken en gedreven onderwijskundig leider: ‘Rutger is de juiste man op deze plek, een verbinder die vanuit zijn ruime ervaring binnen de scholengroep, samen met het onderwijsteam in Lekkerkerk kan bouwen aan het christelijk onderwijs op reformatorische grondslag op deze prachtige school. Ik zie met vertrouwen uit naar de samenwerking’.

 

Ook Rutger van den Belt ziet uit naar het werk dat op hem wacht: ‘het is een mooie taak om samen met de collega’s verder te bouwen aan ons onderwijs in een rustige, veilige en plezierige omgeving’. Leendert van der Ham onderstreept deze woorden en wenst collega Van den Belt, samen met de collega’s in Lekkerkerk een goede en gezegende tijd en samenwerking toe.